Onyx

De “Nobele Onyx” edelsteen is al in gebruik sinds de eerste beschavingen in de geschiedenis. Bekend om zijn pure en krachtige energie en sombere schoonheid was deze half edelsteen zowel gevreesd als geliefd. De, ooit onbetaalbare, halfedelsteen werd gebruikt in ceremonies als begravenissen, paranormale sessies en “magische rituelen”. Strijders droegen Onyx amuletten op hun zwaard, schild of bepantsering om hen kracht en bescherming te bieden.

Grieken en Romeinen gebruikten Onyx bij de creatie van afgodsbeelden, net maken van stempels en zegels en als basis voor gesmeed goud.

 

De kracht van de Onyx

Hoewel de Onyx in vele culturen werd aanbeden, werd de Onyx in veel culturen ook gevreesd. Onyx stond hier bekend als “Bad Luck Stone” en de drager zou zich geconfronteerd zien met droefheid, neerslachtigheid, stemmingswisselingen en agressie. In China was de Onyx zelfs zo gevreesd dat deze enkel door slaven en dwangarbeiders werd gedolven en vervolgens buiten China werd verkocht.

Door de eeuwen heen is er grote waardering ontstaan voor de kracht van de Onyx, zelfs de negatieve kracht van deze wonderlijke steen kan namelijk zeer wel leiden tot een positieve uitwerking. Onyx integreert en is waarschijnlijk een van de beste talismannen voor kracht en zelfbeheersing. Onyx verbindt lichaam en aarde, het wortelt je en geeft grond en stabiliteit. Onyx weet agressieve energie om te zetten in fysieke en mentale kracht en brengt weerbaarheid en uithoudingsvermogen.

 

Carrière

Onyx geeft de drager aarde en stabiliteit en het zet aggresiviteit om in weloverwogen assertiviteit. Het geeft je de steun, kracht en doorzettingsvermogen die je helpen om je doelen te bereiken. Onyx helpt je in je vastberadenheid en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx draagt bij aan het vermogen om analytisch te denken en bevordert logica, concentratie en helpt je om een pragmatische houding aan te nemen.

 

Bescherming

Vele krijgers gingen jou al voor, zei droegen Onyx als bescherming in hun wapens en schilden om hen kracht en bescherming te bieden tegen hun vijanden. Onyx helpt je om je af te sluiten voor je omgeving en je grenzen te bewaken.

 

Bestel jouw Mascule met Onyx vandaag nog en ervaar de Mysterieuze kracht van De Onyx.