Size Guide

De maat van jouw Mascule® herenarmband is een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op het draagcomfort. Wij kunnen de mooiste armbanden maken maar als deze niet perfect om jouw pols past zal jij er geen plezier van hebben.

Om die reden is het van het grootste belang dat je de juiste maat armband besteldt. Dus meet je pols op voordat je een bestelling bij ons plaatst!

Maten:

Wij bieden onze armbanden aan in 5 verschillende maten, daarnaast bieden wij een “Custom Size” aan waarbij jij jouw polsafmeting aan ons doorgeeft en wij de armband perfect afstemmen op jouw polsomtrek. Zo weet je altijd zeker dat jij de perfect passende armband om je pols krijgt.

Maat

Small

Medium

Large

Extra Large

XX large

Custom

Centimeter

16 CM

17 CM

18 CM

19 CM

20 CM

X CM

Inches

6.3 IN

6.7 IN

7.1 IN

7.5 IN

7.9 IN

X IN

Het opmeten van jouw pols

Er zijn een aantal manieren om de polsomvang te meten. Het belangrijkste is dat je bij het opmeten van je pols zorgt dat het meetlint strak op de huid wordt geplaatst. Houd er rekening mee dat een Mascule® is geregen op silicone stretch materiaal en dat een goede pasvorm het hoogste draagcomfort geeft.

Je kunt voor het meten van je pols een meetlint gebruiken. Heb je dit niet voorhanden: gebruik dan een touwtje of iets vergelijkbaars. Doe dit om je pols en meet dit vervolgens na met bijvoorbeeld een lineaal.

Krijg je toch een Mascule® die niet helemaal lekker zit? Neem gelijk contact met ons op en wij lossen het voor je op.

Mascule armband cadeau geven?

Wil jij een Mascule® armband als cadeau geven maar weet je de polsmaat van de ontvanger van jouw unieke cadeau niet? De maat Large (18 centimeter) is de meest bestelde maat bij Mascule. Als je dus een zo groot mogelijke kans wilt maken op een perfect passende armband is dit je beste keuze. Past het cadeau toch niet perfect? Neem gelijk contact met ons op en wij maken deze, geheel kostenloos*, op maat.

 

*Gerelateerde verzendkosten voor kosten koper