Retourneren

Maak gebruik van je 30 dagen retourrecht!

Het is voor ons van het allergrootste belang dat jij 100% tevreden bent met jouw Mascule. Maak dus vooral gebruik van het retourrecht als je niet helemaal tevreden bent.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nog eens 14 dagen om jouw product retour te sturen.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging. Aansluitend krijg jij, binnen 5 werkdagen, het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten* die jij hebt betaald voor het terugsturen naar Mascule® van ons teruggestort.

Zo kost het jou dus helemaal niks!

*LET OP:

  • Alleen geldig binnen Nederland
  • Wij vergoeden maximaal de verzendkosten die minimaal noodzakelijk zijn voor het versturen. Wij melden als jij je retour aanmeldt van tevoren netjes wat de aanbevolen verzendwijze is, wijk niet af van de door Mascule® voorgeschreven verzendwijze.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Dromenvangerkopen geretourneerd worden.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mascule geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mascule.nl.

Retourformulier

Voor het aanmelden van jouw retourzending vul je onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!